Monday, 17 September 2012

dalam perut ada RERAME la awakk!

asslamualaikum!!!
tuan2..dan puan2..
ehhhhh...soryyyyy.....
cik adik n cik abg sume..upss..

haih lamenya yaya xupdate belog xbpe nk best ni...hehe
maaf la..kite xpndai nak buat u all suke ngan cerita kite..
kite xsengaja..sorry..:(

actually kite suke kat sorang hamba Allah ni
tp kite nak dy tau kite suke dy bkan setakat nak enjoy kat dunia je..
tapi akhirat pon same..
kite harap that guy cepat2 la cri ongkos tuk maju ke hadapan!
hehehe...mesti korang faham kn mksud yaya?
yaya xnak la lame2 simpan rasa cemburu..rasa sakit aty..
so yaya guna tempat ni nk luahkan..

yaya nk dy tau yaya bkn nk DUNIA je..
biarlah AKHIRAT nanti dpt yg terbaik..
tp masalah skrg ni satu je!
lelaki ni suke wat yaya GERAMMMMM sgt2 kt dy!
ari2 mcm nk touching je dgn dy..
mmg la manusia ni xperfect..
yaya pon sme jugak..
korang pon sme jugak kn???


we DPIM students
haihhhhh...
k la..nk gtau ni...
yaya punye final exam awal bln depan ni..
so kengkorang adik kakak abang semua..
doakan yaya n kengkawan semua dpt perform MUCH2 well ehh...
yg kat atas tu semua satu kelas ngan Yaya..
yaya pon ade skali tau!
hehe..kalo bole biarlah kali ni semua yg nk DEAN merasa dpt DEAN...
n special utk diri ni semoga dpt apa yg dihajati!
amiin..

k laaaaa....tata u alll...daaaaa....

No comments:

Post a Comment

Lets song Together :)